PURJEHDUKSET

Nemo Sailingin purjehduksille voit osallistua yksin, kavereiden tai vaikka perheen kanssa. Kerää purjehduskokemusta elämyksellisillä ilta-, retki-, matka- ja kilpapurjehduksilla.

Iltapurjehdus

Iltapurjehduksella pääset mukavasti tuulettumaan merelle ja samalla vaikkapa hetkeksi irrottautumaan muusta arjesta. Näitä järjestetään tavallisesti arki-iltaisin. Iltapurjehduksille voit ilmoittautua itseksesi tai ystävän kanssa. Tähän et tarvitse aiempaa kokemusta. Illan aikana voi vain nautiskella tai osallistua aktiivisesti purjehdukseen taitojesi mukaan.

Retkipurjehdus

Retkipurjehdukset ovat pidempiä, vähintään yön yli kestäviä purjehdusreissuja. Retkelle voit tulla aloittelijana tai jo kokeneempana keräämään lisää kokemuksia. Osallistu itseksesi tai ystäviesi kanssa viikonlopun tai useammankin päivän monipuoliseen merielämykseen. Lähikohteita ovat mm. Lähteelä ja Porkkala Marina.

Matkapurjehdus

Matkapurjehduksilla edetään yleensä pidempiä matkoja ja joskus useammankin vuorokauden ympäri. Jokainen osallistuu purjehduksen aikana kykyjensä mukaan vahtivuoroihin, ruuanlaittoon ja muihin tehtäviin. Näiden purjehduksien avulla kartutat nopeasti mailimäärääsi ja etenkin yö-purjehdukset ovat monesti unohtumattomia.

Kilpapurjehdus

Kilpapurjehduksilla opit muun muassa maksimoimaan venenopeuden, trimmaamaan purjeita, miettimään taktisia reittivaihtoehtoja ja ennakoimaan sään muutoksia. Kaikki saavat osallistua kilpailun aikana miehistön eri rooleihin ja huikea tiimihenki kasvaa matkan pidetessä. Ratakisat kestävät yleensä joitakin tunteja ja avomerikisat tyypillisesti useita päiviä.