Charter

Charter eli tilauspurjehdus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Mukaan mahtuu jopa yli 50 henkilöä. Sovimme yhdessä purjehduksen ajankohdan, lähtö- ja tulosataman, reitin, veneen, miehistön, tarjoilut ja muut palvelut, kuten vaikka saaristoravintolan tai saunan varaamiset esim. Särkänlinna ja Uunisaaren saunat.

Charterissa aina koko vene on yksinomaan asiakkaan käytössä ja matkaan saa ottaa omia tarjoiluja. Tilauspurjehdukset soveltuvat erinomaisesti muun muassa yritys-, asiakas-, tiimi- ja synttäripurjehduksiksi.

Helsinki by Sea Charter -purjehdus

Helsinki by Sea -purjehduksella pääsemme tutustumaan Helsinkiin mereltä päin. Matkan aikana on mahdollista oppia purjehduksen perusasioita tai vain nauttia saariston kauneudesta ja kesätuulista. Merellisen päivän voitte päättää myös herkulliseen illalliseen jossakin Helsingin edustan viehättävistä saaristoravintoloissa. Hinnat alk. 990 € / vene


Team Race Charter

Team Race Charter on jännittävä purjehduskilpailu kahdella tai useammalla kipparoidulla charter-veneellä. Aluksi harjoittelemme kisamanööverejä venekunnittain. Kun kaikki tietävät oman tehtävänsä, olemme valmiit kisaan. Takaa-ajolähtö pitää jännittävän kisatunnelman yllä viime maileille asti. Esimerkkireitti Lauttasaari – Gråskärbådan – Harmaja. Tätä parempaa tiimihengen luojaa ei ole! Jälkipelit voi käydä vaikkapa Uunisaaren tilaussaunoissa. Alk. 2760 € (20 henkilölle)

Fantasia Sailing Charter

Fantasia Sailing Charter on täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus. Tilauspurjehdus toiveittesi mukaan jopa 50+ henkilölle ja useamman vuorokauden pituisena. Kestosuosikkeina Helsinki-Tallinna, saareen saunomaan ja kaikki Itämeren avomerikisat (mm. Espoo-Suursaari race, Emäsalo race, Gotland Runt, …)