Veneklubi on avattu!

Nemo Sailingin veneklubi mahdollistaa uusien purjehtijoiden opastetun ja itsenäisen purjehdusharjoittelun sekä valmentaa oman veneen omistajaksi. 

Klubin jäsenet saavat käyttöönsä ensiharjoitteluun soveltuvan purjeveneen, jolla he voivat harjoitella itsenäisesti mm. veneen käsittelyn perustaitoja.

Klubivene
Nemo Sailingin koulutus- ja klubiveneenä toimii merikelpoinen ja turvallinen Sunwind 27.

Klubiveneeksi on hankittu merikelpoinen ja turvallinen Sunwind 27 kölivene, jota käytetään myös purjehduskoulutuksessa, joten vene on tuttu jo purjehduskursseilta. Veneessä on kaikki samat toiminnallisuudet kuin isommissa avomeriveneissä, mutta pienemmässä ja helpommin käsiteltävissä kooissa.

Veneklubilaiset voivat sopia myös yhteisiä purjehdusharjoituksia, jolloin ryhmän osaaminen yhdistyy ja harjoituksista tulee entistä antoisampia.

Veneklubi valmentaa jäseniään myös oman veneen omistamista ja ylläpitoa varten.

Veneessä on 5 makuupaikka, keittiö ja WC
Veneessä on 5 makuupaikkaa ja venettä voi käyttää myös omiin lomapurjehduksiin.

Lisäksi vene on käytettävissä jäsenten loma- ja retkipurjehduksiin, joka mahdollistaa intensiivisemmän harjoittelujakson. Retkeilyä varten veneessä on mm. 5 makuupaikkaa, jääkaappi, liesi, maasähkö sekä septi-WC.

Jäsenyyden esivaatimuksena on purjehtijakurssi tai vastaavat tiedot ja taidot.

TARJOUS! Näin ensimmäisenä vuonna otamme vain 5 jäsentä klubiin, normaalin 10 sijaan. Näin ollen kaikilla jäsenillä on ensi kesänä tuplamäärä arkikäyttömahdollisuuksia sekä kaksi lomaviikkoa!

Lue lisää:

Olen kiinnostunut veneklubista!

Samankaltaiset artikkelit